Skip to content

Haetaan lastensuojelun erityisasiantuntijaa kehittämishankkeeseen

Etusivu » Blogi » Avoimet työpaikat » Haetaan lastensuojelun erityisasiantuntijaa kehittämishankkeeseen

Vasso on hakenut rahoitusta merkittävälle sosiaalihuollon kehittämishankkeelle: ”Tuki oikeasta paikasta – Länsi-Suomen lastensuojelun monialainen vahvistaminen (TOP-hanke)”.  

Haemme hankkeeseen lastensuojelun erityisasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (1.9.2020-31.12.2022).  

Erityisasiantuntija toteuttaa kehittämistyötä digitaalisella verkkoalustalla ja vastaa erityisesti oman teema-alueensa, lastensuojelun ja mielenterveyspalveluiden ja/tai systeemisen lastensuojelun kehittämissisällöistä, työpajoista ja tuotoksistaErityisasiantuntija koordinoi asiantuntijoiden verkostoja yhteistoiminta-alueella ja raportoi oman teema-alueensa toiminnasta hankkeessa. Systeemisen lastensuojelun kehittämistehtäviin kuuluu alueellinen koordinointi ja systeemisen lastensuojelun kouluttajakoulutusten suunnittelu ja koordinointi valtakunnallisessa yhteistyössä. Erityisasiantuntijan työpanos on sopimuksen mukaan 50-100 %. 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta lastensuojelun vankkaa osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellista ja kehittävää työotetta, kokemusta hanketyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten taito. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään sosiaalialan osaamista Suomessa. Lisänä saat motivoituneen työyhteisön, jossa etätyö ja joustavat työskentelytavat ovat jo arkea. 

Työntekijää haetaan ehdollisesti ja rekrytointi riippuu hankkeen rahoituspäätöksestä.   

Työehdot ja palkkaus KVTES:n mukaan. Ole hyvä ja lähetä hakemus 23.6.2020 mennessä, CV-liite palkkatoiveineen sähköpostitse: tapio.hayhtio@vasso.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Tapio Häyhtiö, 050 559 0769.  

Työhaastattelut toteutetaan ajalla 29.-30.6.2020 

Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus on lakisääteinen sosiaalialan kehittäjäorganisaatio. Lisätietoja: https://vasso.fi/ 

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll To Top