Skip to content

Haetaan projektipäällikköä lastensuojelun kehittämishankkeeseen

Etusivu » Blogi » Avoimet työpaikat » Haetaan projektipäällikköä lastensuojelun kehittämishankkeeseen

Vasso on hakenut rahoitusta merkittävälle sosiaalihuollon kehittämishankkeelle: ”Tuki oikeasta paikasta – Länsi-Suomen lastensuojelun monialainen vahvistaminen (TOP-hanke)”.  

Haemme hankkeeseen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen (1.9.2020-31.12.2022). 

Projektipäällik vastaa koko hankkeen alueellisesta ja hanketyön valtakunnallisesta koordinaatiostahankkeen viestinnästä ja toiminnallisesta raportoinnista sekä osaltaan kohderyhmätyöskentelystä. Projektipäällikkö toimii yhteyshenkilönä rahoittajaan ja toteutusta ohjaaviin viranomaisiin. Projektipäällikön työtehtäviin voi kuulua kehittämist liittyen lastensuojelun ja mielenterveyspalveluiden yhdyspintatyöskentelyyn ja/tai systeemiseen lastensuojeluun.  

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta hyvää kokemusta hanketyöstä, lastensuojelun laaja-alaista osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellista ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten taito 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään sosiaalialan osaamista Suomessa. Lisänä saat motivoituneen työyhteisön, jossa etätyö ja joustavat työskentelytavat ovat jo arkea. 

Työntekijää haetaan ehdollisesti ja rekrytointi riippuu hankkeen rahoituspäätöksestä.   

Työehdot ja palkkaus KVTES:n mukaan. Ole hyvä ja lähetä hakemus 23.6.2020 mennessä, CV-liite palkkatoiveineen sähköpostitse: tapio.hayhtio@vasso.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Tapio Häyhtiö, 050 559 0769.  

Työhaastattelut toteutetaan ajalla 29.-30.6.2020 

Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus on lakisääteinen sosiaalialan kehittäjäorganisaatio. Lisätietoja: https://vasso.fi/ 

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll To Top