Skip to content

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaamiskokonaisuus 3op + 5 op

Etusivu » Blogi » Koulutus » Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaamiskokonaisuus 3op + 5 op

Oletko ammattilainen, jonka työhön sisältyy hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinointia tai hyte-työn parissa työskentelyä ja jonka työpaikkana on kunta, järjestö tai sairaanhoitopiiri?

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua maksuttomaan Turun yliopiston Sote-akatemian Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koulutukseen, joka toteutetaan tammi-joulukuun aikana 2021.

Voit syventää osaamistasi monitoimijaisesta hytetyö-orientaatiosta, hyvinvointijohtamisesta ja tutkimustiedon hyödyntämisestä hyte-työssä.
Koulutuksessa saat sekä uusia näkökulmia että välineitä tehdä kielellisesti ja kulttuurisesti vastuullista, monimuotoista hyte-työtä.

Vuoden kestävä hyte-koulutus rakentuu moduuleista, joihin sisältyy omaan työhön liittyviä kehittämistehtäviä. Voit valita sekä moduulit että kehittämistehtävät niin, että ne parhaiten tukevat omaa työtäsi. Näin saat välittömän hyödyn osaksi ammattilaisen työkalupakkiasi osana laajaa hyte-työn kenttää.

Koulutus on mahdollista suorittaa joko viiden tai kolmen opintopisteen laajuisena ja se tarjotaan kokonaan verkko- ja etäopetuksena.

Koulutuksen hakuaika on 28.9.–25.10.2020. Lue lisää Sote-akatemian sivuilta.

Mukaan valituille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 9.11.2020.
Heille myönnetään erillisopinto-oikeus Turun yliopistoon koulutuksen ajaksi vuodelle 2021.

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll To Top