Siirry sisältöön

Kesän koulutustärpit

Etusivu » Blogi » Kesän koulutustärpit

Koulutustärpeissä esittelemme Varsinais-Suomen alueella järjestettäviä sosiaalialan täydennyskoulutuksia, joiden haku- tai ilmoittautumisajat ovat sulkeutumassa seuraavan kahden kalenterikuukauden aikana. Heinäkuussa ei julkaista tärppejä, joten seuraavat tärpit tulevat taas elokuussa.

 

Varsinais-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma:


Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus

Hakuaika: 20.8.2021 mennessä

Lapset puheeksi –menetelmäkoulutus on suunnattu erityisesti mielenterveys- ja päihdetyötä aikuisten parissa tekeville. Heille varataan puolet koulutuksen sadasta paikasta. Toiset 50 koulutuspaikkaa ovat vapaasti eri sektoreiden työntekijöiden haettavissa. Koulutus on varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työntekijöille kolmiosainen ja palveluiden (sosiaali- ja terveyshuolto, kuraattori- ja psykologipalvelut sekä nuorisopalvelut) työntekijöille neliosainen. Koulutus on osallistujille ilmainen.


Sote-akatemia:


Sote-akatemian syksyn opintojen infotilaisuus 1.9. klo 16

Ilmoittautumisaika: 31.8. mennessä

Tilaisuudessa käydään läpi Sote-akatemiassa opiskelua sekä tutkinto-opiskelijana että avoimessa yliopistossa ja lisäksi esitellään opintotarjontaa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä.

Haluatko lisää tietoa Sote-akatemian tarjonnasta? Tutustu avoimen yliopiston Sote-akatemia -sivuun tai
lue Opiskelijaksi Sote-akatemiaan -sivu! Lisää tietoa Sote-akatemian syyslukukauden opintotarjonnasta myös Vasson elokuun koulutustärpeissä.


Turun kesäyliopisto:

 

Taideterapiaohjaaja/taideterapeutti (30 op)
Ilmoittautumisaika: 11.8.2021 mennessä

Painopiste koulutuksessa on käytännönläheisissä, turvallisissa ja voimavarakeskeisissä asiakastyön interventioissa. Ratkaisukeskeisen taideterapian menetelmät sopivat myös ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen psykososiaalisen tuen keinoin. Koulutukseen osallistuminen edellyttää mahdollisuutta tehdä taideterapeuttista asiakastyötä.


Skeematerapian perusteet

Ilmoittautumisaika: 23.8.2021 mennessä

Koulutus on suunnattu psykoterapeuteille, sekä terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisille, jotka tekevät vastaanotto- ja hoitotyötä. Lähiopetus.

 

Lasten ja nuorten terapeuttinen tukeminen – voimavarakeskeinen työote (3 op)
Ilmoittautumisaika: 9.9.2021 mennessä

Koulutus on suunnattu kaikille lasten ja nuorten ja/tai heidän vanhempien kanssa työskentelevien tahojen henkilöstölle. Koulutus antaa konkreettisia voimavara- ja ratkaisukeskeisiä terapeuttisia työvälineitä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempien kanssa työskenteleville vuorovaikutustyön ammattilaisille.

 

PS. Tarjoatteko täydennyskoulutusta sosiaalialan työntekijöille? Kertokaa siitä meille! Lähetä tarjoamanne täydennyskoulutuksen tiedot sähköpostilla: arttu.ala-jokimaki [at] vasso.fi

Kategoriat ,
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös