Siirry sisältöön

Nuoruus ja kunnia (2op) – kouluttajakoulutus nuorten kanssa toimiville 12.1. & 23.3.2021

Etusivu » Koulutus » Nuoruus ja kunnia (2op) – kouluttajakoulutus nuorten kanssa toimiville 12.1. & 23.3.2021

Paikka: Toteutus etäyhteyksillä
Aika: koulutuspäivät 12.1. ja 23.3.2021 klo 9-16 etänä.
Ilmoittautuminen: 18.12. mennessä sähköpostilla johanna.aapakallio (at) loistosetlementti.fi
Hinta: Maksuton

Loisto Setlementin Sopu-työ järjestää TEM- rahoituksella nuorten kanssa toimiville ammattilaisille suunnatun kouluttajakoulutuksen. Kouluttajakoulutus antaa perustietoa kunniakäsityksistä ja kunniaan liittyvästä väkivallasta erityisesti nuorten näkökulmasta sekä välineitä ja varmuutta käsitellä asiaa nuorten kanssa ja nuorten ryhmissä. Koulutuksen intersektionaalinen, reflektiivinen ja yhteistoiminnallinen lähestymistapa lisää tietoisuutta kunniaan liittyvistä monisyisistä ilmiöistä ja omasta suhtautumisesta teemaan.

”Kun perhe muuttaa uuteen maahan mukana muuttavat myös vuosisatoja vanhat perinteet ja kulttuurilliset elementit.  Perheenjäsenten mukana muuttaa sukupolvien mittaiset kokemukset, traumat ja hiljainen tieto omasta kulttuurista ja omasta yhteiskunnasta.”

Koulutukseen osallistujalta edellytetään koulutusta sosiaali-, terveys-, opetus- tai nuorisoalalta sekä kokemusta monikulttuuristen nuorten kanssa työskentelystä. Koulutukseen osallistujalla tulee olla mahdollisuus kokeilla oppimiaan harjoitteita nuorten ryhmässä opintopäivien välillä.

Kouluttajana toimii Johanna Aapakallio (FM, seksuaaliterapeutti, vastaava Sopu-työntekijä). Opetusryhmään mahtuu 20 osallistujaa.

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös