Siirry sisältöön

HAKU PÄÄTTYNYT: Projektipäällikkö määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.2021-30.4.2023).

Etusivu » Blogi » HAKU PÄÄTTYNYT: Projektipäällikkö määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.2021-30.4.2023).

HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille hakijoille.

 

Vassolle on myönnetty rahoitusta merkittävälle sosiaalihuollon kehittämishankkeelle: ”Tuki oikeasta paikasta – Länsi-Suomen lastensuojelun monialainen vahvistaminen (TOP-hanke)”.  

Haemme hankkeeseen projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.2021-30.4.2023). 

Projektipäällikkö vastaa hankkeen kolmen maakunnan alueellisen kehittämistyön koordinaatiosta. Hän on vastuussa myös hanketyön valtakunnallisesta koordinaatiosta suhteessa muihin alueellisiin lastensuojelun kehittämishankkeisiin ja STM:n tarjoamaan hankeohjaukseen. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös hankkeen viestintä ja toiminnallinen raportointi sekä osaltaan kohderyhmätyöskentely. Projektipäällikkö toimii yhteyshenkilönä rahoittajaan ja toteutusta ohjaaviin viranomaisiin. Projektipäällikön työtehtäviin voi kuulua kehittämistyötä liittyen lastensuojelun ja mielenterveyspalveluiden yhdyspintatyöskentelyyn ja/tai systeemiseen lastensuojeluun.

TOP -hankkeen päätavoite on kehittää erityisesti lastensuojelun sijaishuollossa olevien lasten kasvua ja kehitystä tukevia palveluja. Hankkeessa keskitytään lastensuojelussa sijaishuollon, koulun ja varhaiskasvatuksen sekä päihde ja mielenterveyspalveluiden liittymäpintojen asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Hankkeen varsinainen kohderyhmä koostuu kuntien lastensuojelun, koulu- ja sivistystoimen, lasten ja nuorten mielenterveyden ja riippuvuuksien sekä päihdehuollon ammattilaisista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta hyvää kokemusta hanketyöstä, lastensuojelun laaja-alaista osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellista ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten taito.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään sosiaalialan osaamista Suomessa. Lisänä saat motivoituneen työyhteisön, jossa etätyö ja joustavat työskentelytavat ovat jo arkea. 

Työehdot ja palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 4000 €. Ole hyvä ja lähetä hakemus ja CV-liite 28.1.2021 mennessä sähköpostitse: tapio.hayhtio@vasso.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Tapio Häyhtiö, 050 559 0769.   
 
Työhaastattelut toteutetaan 1.2.2021. 

Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus on lakisääteinen sosiaalialan kehittäjäorganisaatio.

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös