Siirry sisältöön

Rekry: Kaksi ma. projektitutkijaa / erikoistutkijaa tutkimushankkeeseen

Etusivu » Blogi » Avoimet työpaikat » Rekry: Kaksi ma. projektitutkijaa / erikoistutkijaa tutkimushankkeeseen

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.
Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa on haettavana kaksi projektitutkijan/erikoistutkijan määräaikaista tehtävää INVEST-lippulaivatutkimuskeskuksen hankkeessa Taloussosiaalityö lapsiperheissä.
Taloussosiaalityö lapsiperheissä: Lapsiperheiden talousosaamisen ja taloudellisen toimintakyvyn vahvistaminen taloussosiaalityön intervention avulla -tutkimushanke on Turun yliopiston, Helsingin yliopiston, Suomen Pankin, Itlan, Vasson ja SONet BOTNIAn yhteishanke, jossa tutkitaan, miten taloussosiaalityön keinoin voidaan tukea taloudenhallinnan ja toimeentulovaikeuksien kanssa eläviä lapsiperheitä ja miten taloussosiaalityön interventio vaikuttaa lapsiperheiden taloudelliseen toimintakykyyn. Hankkeen tavoitteena on lapsiperhesosiaalityön asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä taloussosiaalityön menetelmien kehittäminen Suomessa. Tutkimushanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.
Projektitutkijan/erikoistutkijan tehtävänä on taloussosiaalityön intervention suunnitteluun osallistuminen, intervention toteuttaminen lapsiperheissä, haastatteluaineiston kerääminen sekä osallistuminen aineistojen analysointiin ja analyysin tuloksista raportointiin yhdessä hankkeen tutkijoiden kanssa. Hankkeessa pääset kehittämään yhdessä asiakkaiden, kentän työntekijöiden ja tutkijoiden kanssa tutkimusperustaista interventiota lapsiperheiden kanssa tehtävään sosiaalityöhön. Hankkeessa verkostoidut myös kansainvälisten taloussosiaalityön kehittäjien kanssa. Tuemme sinua myös väitöskirjan aloittamisessa, mikäli jatko-opinnot kiinnostavat.
Tehtävä alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan, ja tehtävän kesto on enintään 18 kuukautta. Tehtävän aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen tehtävään valittujen kanssa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Erikoistutkijan tehtävään valittavalta edellytetään lisäksi tohtorintutkintoa ja kykyä itsenäiseen tieteelliseen työhön.

Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan erityisesti huomioon kehittämisorientoituneisuus, kokemus asiakastyöstä lapsiperheiden parissa sekä kokemus asiakastyön menetelmien soveltamisesta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tehtävän yleisistä kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä (37 § ja 38§).
Palkkaus
Palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilökunnan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Projektitutkijan tehtävässä aloituspalkka on keskimäärin noin 2850–3000 euroa/kuukausi, erikoistutkijan tehtävässä keskimäärin noin 3300–4000 euroa/kuukausi. Palkka määritellään työsuhteen alussa henkilön pätevyyden ja kokemuksen perusteella. Työsuhteen aikana palkkaa tarkistetaan henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella.
Hakeminen
Hakemukseen on liitettävä ansio- ja julkaisuluettelo tiedekunnan ohjeen mukaan sekä muut mahdolliset vaikuttavat asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.
Sähköisessä eRekry-järjestelmässä kuhunkin liitekohtaan voidaan lisätä vain yksi liite. Sallitut tiedostomuodot löytyvät kunkin liitteen infotiedoista. Mahdollisten julkaisujen osalta tulee ottaa huomioon, että järjestelmä sallii vain pakatun (.zip) muodon. Tämän .zip-tiedoston sisään voi liittää useampia tiedostoja.
Hakemukset tulee jättää viimeistään 27.9.2021 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen löytyy kyseisen tehtävän tiedoista ilmoituksen yläosasta (”Täytä hakemus”) osoitteessa www.utu.fi/tyopaikat.
Lisätietoja tehtävästä antaa erikoistutkija Mia Hakovirta, 040 751 1168, miahak(at)utu.fi tai erikoistutkija Anniina Kaittila, 050 326 3094, anniina.kaittila(at)utu.fi. Lisätietoja eRekry-järjestelmästä ja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Marja Andersson, 029 450 4756, marja.andersson(at)utu.fi.
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös