Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Esihenkilö: Oikeat rakenteet käyttöön sosiaalihuollon kirjaamisessa 14.2.

14.2. | 13:00 - 15:00

Etusivu » Tapahtumat » Esihenkilö: Oikeat rakenteet käyttöön sosiaalihuollon kirjaamisessa 14.2.

Aika: 14.2. klo 13–15
Kohderyhmä: Varsinais-Suomen hyvinvointialueella työskentelevät sosiaalihuollon esihenkilöt kaikissa sosiaalihuollon palvelutehtävissä
Järjestäjät: Vasso – Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varsinais-Suomen Kestävän Kasvun -hanke

 

Kirjaaminen on muuttumassa rakenteiseksi ja määräajat lähestyvät. Oletko ehtinyt pysyä perillä kaikista uusista määrityksistä ja materiaaleista sosiaalihuollon rakenteiseen kirjaamiseen liittyen? Päivitetään yhdessä tietojamme! Lisäksi kootaan hankkeelle aiheita – mitä koulutustarpeita esihenkilöillä ja kentän työntekijöillä on rakenteiseen kirjaamiseen liittyen?

Saat tapaamisesta myös vinkkilistan siitä, mitä asioita työyhteisöön kannattaa nyt viedä tiedoksi ja miten työyhteisössäsi olevia kirjaamisasiantuntijoita (aiemmin kirjaamisvalmentaja) kannattaa muutoksessa hyödyntää.

Tilaisuuden järjestävät Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Varsinais-Suomen Kestävän Kasvun -hanke, jossa kirjaamista on alettu kehittää 1.1.2023 alkaen. Hankkeessa tuetaan kirjaamisen kansallisten ohjeiden ja rakenteisten asiakirjojen käyttöönottoa.

Lataa esihenkilön vinkkilista itsellesi tästä.

Lataa esitysdiat itsellesi tästä.

Katso tapahtumatallenne täällä.

 

Vinkkaathan myös työyhteisösi kirjaamisasiantuntijoille, että järjestämme vastaavan tilaisuuden kirjaamisasiantuntijoille 7.2.

 

Marianna Heikkilä. Nea Kosonen.

Mukana tapaamisessa kirjaamiskoordinaattori Marianna Heikkilä Varsinais-Suomen Kestävän Kasvun -hankkeesta (vas.) sekä Kansa-koulu 5.0 -hankkeen Varsinais-Suomen aluekoordinaattori Nea Kosonen (oik.)

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja:

Marianna Heikkilä
Kirjaamiskoordinaattori
Varsinais-Suomen Kestävän Kasvun -hanke
Puh. 050 543 7755
marianna.heikkila@vasso.fi

 

Euroopan unionin rahoittama - NextGenerationEU

 

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös