Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

THL: Monialainen verkostojohtaminen hyvinvointialueilla – näkökulmia systeemisen toimintakulttuurin vahvistamiseen 28.1.

28.1. | 09:00 - 15:00

Etusivu » Tapahtumat » THL: Monialainen verkostojohtaminen hyvinvointialueilla – näkökulmia systeemisen toimintakulttuurin vahvistamiseen 28.1.

Aika: 28.1. klo 9–15
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 14.1. mennessä täällä.
Järjestäjä: THL ja Tulevaisuuden lastensuojelu -hanke

 

Tulevaisuuden lastensuojelu -hanke ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kutsuvat hyvinvointialueiden ja kuntien toimijoita dialogiin systeemisen toimintakulttuurin johtamisesta lapsi- ja perhepalveluissa.

Seminaarin tarkoituksena on luoda tila yhdessä oppimiselle ja dialogille systeemisen johtamisen teemoista. Käymme monipuolisen osallistujajoukon kesken dialogia, jossa pohdimme, millaista johtamista tarvitaan tulevilla hyvinvointialueilla ja kunnissa, kun tavoitteena on yhdessä vahvistaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Toivomme runsasta osallistumista koko maasta. Kutsumme mukaan eri alueiden kokemusasiantuntijoita, lapsi- ja perhepalveluiden johtoa, esihenkilöitä, asiantuntijoita ja asiakastyön ammattilaisia. Toivotamme tervetulleiksi myös lapsi- ja perhejärjestöjen toimijoita yhteiseen pohdintaan.

Seminaari järjestetään koronatilanteesta riippuen läsnäolo- ja etäseminaarin yhdistelmänä tai pelkästään etäseminaarina teamsin avulla.

 

Jäikö kysyttävää? Lue lisää THL:n tapahtumakalenterista.

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös