Siirry sisältöön

Tietopaketti kirjaamisesta sosiaalihuollon esimiehille

Halusimme koota kirjaamista käsittelevän tietopaketin sosiaalihuollon esimiehille – ja erityisesti valmennettujen kirjaamisasiantuntijoiden esimiehille. Löytyi organisaatiostanne kirjaamisasiantuntijaa tai ei, toivomme, että saatte tältä sivulta löytyvästä materiaalista innoitusta ja ideoita kirjaamisosaamisen kehittämiseen omassa työyhteisössänne. Pidemmittä puheitta…

 

Terveiset kirjaamisasiantuntijoiden esimiehille

Hienoa, organisaatiossanne on kirjaamisasiantuntija! Mutta mitä nyt pitäisi tehdä? Tässä Kansa-koulu III -hankkeen terveiset kaikille kirjaamisasiantuntijoiden esimiehille.

Miksi kirjaamiseen pitäisi panostaa juuri nyt?

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erikoissuunnittelija Nina Virtanen tarjoaa erilaisia näkökulmia kirjaamisen merkityksiin ja siihen, miksi organisaatioiden tulisi tarttua kirjaamisen kehittämiseen tosissaan viimeistään nyt?

Kirjaamisen merkitys sosiaalipalvelujen johtamisessa

Turun kaupungin sosiaali- ja perhepalveluiden palvelualuejohtaja Sirpa Kuronen käy puheenvuorossaan läpi, miten sosiaalihuollon johtamisessa tarvittava tietopohja palautuu yksittäisten työntekijöiden tekemiin kirjauksiin.

 

 

Innostava esimerkki: Sähköinen kirjaamiskoulutus

Kehittäjäsosiaalityöntekijä Kaisa Hujanen kertoo kokemuksia Päijät-Soten omasta sähköisestä kirjaamiskoulutuksesta sekä johdon tuen merkityksestä kirjaamisen kehittämiselle.

 

Innostava esimerkki: Mistä kirjaamisen kehittäminen kannattaa aloittaa?

Kirjaamisasiantuntija Anne-Mari Simojoki kertoo puheenvuorossaan, miten kirjaamisasiantuntijoiden työ on organisoitu Lohjan kaupungin sosiaalihuollossa. Lisäksi Anne-Mari jakaa vinkkinsä asiantuntijatyön aloittamiseen!

 

Vieritä ylös