Siirry sisältöön

VALTAKUNNALLISET TEAMS-RYHMÄT

arkeenvoimaa-teams-2-900-400

Teams ryhmään voit osallistua, jos sinulla on oma tietokone, sekä riittävän nopea nettiyhteys. Tietokoneessa tulee olla kamera, sekä mikrofoni. Teams- ohjelman käytön tulee olla tuttua. Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu? Ryhmä on tarkoitettu henkilölle, jonka arjen sujumiseen vaikuttaa esimerkiksi yksinäisyys, univaikeudet, mielialan lasku, pitkäaikaissairaus tai työttömyys. Henkilö voi olla myös sairastavan omainen. Ryhmä soveltuu myös esimerkiksi opiskelijoille tai ruuhkavuosia eläville tai kenelle tahansa, joka on kiinnostunut lisäämään omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan.

Millaisia aiheita ryhmässä käsitellään? Ryhmässä puhutaan muun muassa kivun ja uupumuksen hallinnasta, mielialan laskun itsehoidosta, terveyttä edistävästä syömisestä, arkiliikkumisesta, vuorovaikutustaidoista sekä unesta.

Mitä ryhmässä opitaan? Ryhmässä harjoitellaan käyttämään erilaisia itsehoidon työkaluja, kuten päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja toimintasuunnitelma. Näiden avulla voidaan katkaista oireiden kehä. Ryhmän toiminta perustuu osallistujien väliseen luottamukselliseen vuorovaikutukseen.


Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvaa arkea -kirja (2022)

Ryhmän aikana käytössäsi on asiakkaan kirja, joka on tarkoitettu ryhmän toiminnan tueksi ja oheislukemistoksi. Kirjan saat lainaan ryhmän ajaksi ja se postitetaan sinulle.

 

arvo-teams-pieni3

VALTAKUNNALLISET TEAMS-RYHMÄT

 

 

 

 

Voit osallistua halutessasi myös kohtaavaan ryhmään, jos kotipaikkakunnallasi tai lähellä sitä järjestetään ryhmiä. Katso oheisesta linkistä mukana olevat paikkakunnat: arkeenvoimaa.fi/paikkakunnat

 

YHTEYSTIEDOT

Riikka Haumo
Valtakunnallinen koordinaattori

040 611 7393

KANSAINVÄLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vieritä ylös