Siirry sisältöön

VALTAKUNNALLISET TEAMS-RYHMÄT

arkeenvoimaa-teams-2-900-400

Teams ryhmään voit osallistua, jos sinulla on oma tietokone, sekä riittävän nopea nettiyhteys. Tietokoneessa tulee olla kamera, sekä mikrofoni. Teams- ohjelman käytön tulee olla tuttua. Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu? Arkeen Voimaa -ryhmät on tarkoitettu kaikille, joilla on jokin arkipärjäämisen haaste. Ryhmään ovat tervetulleita myös omaishoitajat ja erilaisissa vapaaehtoistehtävissä toimivat. Ryhmästä saa tukea omaan työhyvinvointiin. Sinulla ei tarvitse olla diagnoosia etkä tarvitse lähetettä.

Millaisia aiheita ryhmässä käsitellään? Ryhmässä puhutaan muun muassa kivun ja uupumuksen hallinnasta, mielialan laskun itsehoidosta, terveyttä edistävästä syömisestä, arkiliikkumisesta, vuorovaikutustaidoista sekä unesta.

Mitä ryhmässä opitaan? Ryhmässä harjoitellaan käyttämään erilaisia itsehoidon työkaluja, kuten päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja toimintasuunnitelma. Näiden avulla voidaan katkaista oireiden kehä. Ryhmän toiminta perustuu osallistujien väliseen luottamukselliseen vuorovaikutukseen.


Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvaa arkea -kirja (2022)

Ryhmän aikana käytössäsi on asiakkaan kirja, joka on tarkoitettu ryhmän toiminnan tueksi ja oheislukemistoksi. Kirjan saat lainaan ryhmän ajaksi.

 

arvo-teams-pieni3

VALTAKUNNALLISET TEAMS-RYHMÄT

 

  • 12.8.–16.9.2024, maanantaisin klo 13–15.30
    Lisätiedot ja ilmoittautuminen: maija.vaara@lapha.fi

 

 

 

Voit osallistua halutessasi myös kohtaavaan ryhmään, jos kotipaikkakunnallasi tai lähellä sitä järjestetään ryhmiä. Katso oheisesta linkistä mukana olevat paikkakunnat: arkeenvoimaa.fi/paikkakunnat

 

YHTEYSTIEDOT

Riikka Haumo
Valtakunnallinen koordinaattori

040 611 7393

KANSAINVÄLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Vieritä ylös