Siirry sisältöön

Sosiaalinen raportointi

Jos olet työssäsi huomannut asioita, joihin toivot muutosta, sosiaalinen raportointi (tämän tai alla olevan linkin kautta) on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Vasson raportointi on tarkoitettu varsinaissuomalaisille sosiaalialan ammattilaisille. 

Raportit löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Sosiaalinen raportointi on osa SHL 7 §:n mukaista rakenteellista sosiaalityötä. Sen tarkoitus on antaa ajankohtainen tilannekatsaus sosiaalihuollon ilmiöistä, jotka vaatisivat huomiota palveluiden johtamisessa ja kehittämisessä. Myös myönteisiä asioita voi raportoida! 

Sosiaalisen raportoinnin työkalu

Sosiaalihuoltolain mukainen raportointi

Tarkoitettu varsinaissuomalaisille sosiaalialan ammattilaisille. Voit raportoida milloin vain, också på svenska!

Vastaamisen jälkeen asiat etenevät seuraavasti: 

Lähiesimies saa koosteen vastauksista kerran vuodessa, käsittelee vastauksia omassa yksikössään. Raportoinnin tulosten hyödyntämistä kehitetään osana SHQS-laadunvalvontaa Varhassa.

Vasso hyödyntää tuloksia edunvalvonnassa ja viestinnässä, esittää muutosesitykset Varhalle, ja ajaa raporteista esiin nousevia muutostarpeita erilaisissa hankkeissa. Esimerkiksi mielenterveyspalveluiden palveluketjua on kehitetty useissa hankkeissa. 

Vastaukset esitetään sellaisinaan sekä esimiehille että netissä julkisesti saatavilla olevissa raporteissa, ainoastaan esimerkiksi epäasiallisuudet tullaan poistamaan. 

Ville Santalahti.

Ville Santalahti

Kehittämispäällikkö
050 559 0701

Raportti käytössä muissa maakunnissa / alueilla 2/2021:

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös