Siirry sisältöön

Aikuissosiaalityö

Varsinaissuomalainen aikuissosiaalityö ansaitsee näkyvyyttä

Yleistä käsitystä sosiaalityöstä on parannettava. Sosiaalityön tulee yhä enemmän olla ihmisläheistä monipuolista auttamista. Nyt on hyvä aika aloittaa ammatillinen nahan luominen ja keskustella tulevaisuudesta!

Vasso osallistuu myös jatkossa aikuissosiaalityön kehittämiseen. Toiveena on tuoda opiskelijat ja tutkijat lähemmäs aikuissosiaalityön kenttää. Tapaamisia varsinaissuomalaisten aikuissosiaalityöntekijöiden kesken järjestetetään vassojohtoisesti kahdesti vuodessa.

Ensimmäinen aikuissosiaalityön foorumi kokoontui Turussa 29.10.2019. Aikuissosiaalityön foorumin esitykset: VILLE / JENNA ja työryhmien tuotokset

Seuraava foorumi päätettiin laajentaa koko sosiaalityöhön ja yhdistää sosiaalisen raportoinnin tulosten esittelyn kanssa. Kärkenä kuitenkin aikuissosiaalityö. Seuraava tapaaminen Teams-livenä 24.11 LINKKI TAPAHTUMAAN 24.11.2020

Kevään 2020 tapahtuma 28.4.2020 Lounatuulissa, Läntisellä pitkäkadulla - materiaalit löytyy täältä!

Diaesityksen kansi: Aikuissosiaalityö - eilen ja erityisesti tänään.
Ville Santalahti

Ville Santalahti

Suunnittelija
050 559 0701

materiaalit

PRO SOS -hankkeessa tuotetut loppumateriaalit löytyvät http://www.prosos.fi - Jos haluat lisätietoa/koulutusta jostain näistä aiheista, ota yhteyttä!

Näkökulmia palvelutarpeen arviointiin. Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 144. Minna Zechner (toim.)

Aikuissosiaalityö - esite

PKS-hyvinvointimittarin käyttöönootto kunnan aikuissosiaalityössä -tiedostot.

Julkaisun taustamateriaali:

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös