Siirry sisältöön

Kansa-koulu III -hanke

Hanke

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt 30.6. valtioavustuksen Kansa-koulu III -hankkeelle, jonka päätavoitteena on valmentaa sosiaalihuollon ammattilaisia valtakunnallisesti yhdenmukaiseen kirjaamiseen ja järjestää kertaavaa valmennusta Kansa-koulu I ja II -hankkeiden (2015–19) aikana valmennetuille kirjaamisvalmentajille.

Loppuvuodesta 2020 käynnistämme uudet digitaaliset kirjaamisvalmennukset julkisissa ja yksityisissä organisaatioissa työskenteleville sosiaalihuollon ammattilaisille. Alustavan suunnitelman mukaan valmennukset ovat noin kuukauden mittaisia, 12-16 tuntia vieviä digitaalisia kokonaisuuksia. Suorituksen jälkeen osallistujat voivat toimia omassa organisaatioissaan kirjaamisen tukena esimerkiksi arkipäivän kirjaamisongelmissa tai Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston käyttöönotoissa. Ruotsinkieliset ryhmät käynnistyvät alkuvuodesta 2021.

Jokaisessa osaamiskeskuksessa työskentelee hankkeen aikana osa-aikainen aluekoordinaattori, joka vastaa osaamiskeskusalueensa kirjaamisasiantuntijoiden verkostojen koordinoimisesta, tiedottamisesta ja yhteistyöstä muiden kirjaamista edistävien toimijoiden kanssa alueellaan. Aluekoordinaattorit keskittyvät pääosin valtakunnalliseen valmennus- ja kehittämistyöhön.

Tutustu hankkeeseen tämän diaesityksen (päivitetty 3.9.) ja videon avulla.

Kirjaamisfoorumi

Suositut kirjaamisvalmennukset jatkuvat! Nyt kartoitamme yksityisten palvelutuottajien tarpeita uusille kirjaamisvalmentajille. Vastaa kyselyyn 30.9. mennessä ja saat ensimmäisenä tiedon yksityisten palvelutuottajien ryhmistä.

Avaamme vuoden vaihteessa ilmoittautumisen vuoden 2021 ryhmiin.

LISÄTIETOJA KIRJAAMISVALMENNUKSESTA

info@kirjaamisfoorumi.fi

Haluatko tietää lisää?

Tilaa Kansa-koulu III -hankkeen uutiskirje!


logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös