Siirry sisältöön

Kansa-koulu 4.0

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu -hanke. Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä sosiaalialan osaamiskeskukset.

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle avustusta vuodelle 2022. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Euroopan unionin rahoittama – NextGenerationEU

Vuonna 2021 päättyneen Kansa-koulu III -hankkeen loppuraportin ja liitteet löydät Sharepointista ja Innokylästä.

Lue tuoreimmat kuulumiset hankkeen uutiskirjeestä!

Haluatko pysyä ajan tasalla hankkeen etenemisestä ja kirjaamisvalmennuksista? Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi! Alla hankkeen viimeisimmät uutiskirjeet.

Uutiskirje 05/2022: Suomeksi / På svenska

Uutiskirje 04/2022: Suomeksi

LISÄTIETOA KIRJAAMISVALMENNUKSESTA

Kirjaamisfoorumi on Kansa-koulu -hankkeiden luoma digitaalinen oppimisympäristö, jossa hankkeiden järjestämät verkkovalmennukset toteutetaan.

Varsinaisen oppimisympäristön lisäksi Kirjaamisfoorumin ympärille on rakennettu verkkosivut, joilta löytyy avointa oppimateriaalia, kirjoituksia sosiaalihuollon kirjaamisesta sekä tietoa valmennuksesta ja kirjaamisasiantuntijana toimimisesta.

Lue lisää osoitteessa www.kirjaamisfoorumi.fi.

Haluatko tietää lisää?

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Vasson uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös