Siirry sisältöön

Harjoittelu Vassossa

Vassossa on paikka vuosittain 1-2:lle sosiaalityön pitkää harjoittelua tekevälle opiskelijalle (esimerkiksi Turun yliopistossa Sosiaalityön harjoittelu II, 3kk).

Harjoittelijana Vassossa pääset näkemään sosiaalialan kenttää laajasti. Harjoittelu Vassossa sisältää verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn osallistumista sekä selvitysten, muistioiden ja yhteenvetojen laatimista. Harjoittelija osallistuu lisäksi Vasson viestintään ja tapahtumajärjestelyihin. Harjoittelijalla on erikseen sovittu päätehtävä, josta yleensä laaditaan raportti. Harjoittelun sisältö pyritään räätälöimään harjoittelijan omia ammatillisia tavoitteita vastaavaksi.

Vasso panostaa harjoitteluohjaukseen. Harjoittelun aikana pyritään tukemaan harjoittelijan opinnäytetyön aiheen löytymistä ja hänen ammatillista kehittymistään.

Harjoitteluajankohta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Harjoittelu voidaan suorittaa joustavasti joko 100% tai 50% työajalla. Heinäkuussa harjoittelua ei valitettavasti voi suorittaa kesälomien vuoksi.

Harjoittelija tarvitsee yliopiston harjoittelutuen harjoittelunsa mahdollistamiseksi.

Lisätietoja

Tapio Häyhtiö

Tapio Häyhtiö

Toimitusjohtaja
050 559 0769
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

Tilaa uutiskirje

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Vieritä ylös