Siirry sisältöön

Arkeen Voimaa

Vasso hallinnoi
Arkeen Voimaa -toimintaa

Arkeen Voimaa on näyttöön perustuva itsehoidon ryhmätoimintamalli, jonka tarkoituksena on lisätä osallistujien hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Toimintamalli perustuu CDSMP (Chronic Disease Self-Management Program) -lisenssiin, joka on käytössä maailmanlaajuisesti. Suomessa toimintaa on useissa kunnissa ja yhteistoiminta-alueilla. Vuoden 2022 alusta lisenssin omistajuus siirtyi Suomen Kuntaliitolta Vassolle.

Arkeen Voimaa -ryhmässä käsitellään hyvinvoinnin osa-alueita ja harjoitellaan käyttämään erilaisia itsehoidon työkaluja avuksi arjen haasteisiin. Näitä voivat olla esimerkiksi yksinäisyys, työttömyys tai pitkäaikaissairaus, jotka kaikki voivat aiheuttaa samankaltaisia oireita. Arkeen Voimaa on valittu yhdeksi Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen kärkihankkeista. Valtakunnallisesti toimintaa koordinoi Riikka Haumo yhdessä nelihenkisen tiimin kanssa.

Haluatko lisää tietoa?


Arkeen Voimaa -verkkosivut:

www.arkeenvoimaa.fi

Arkeen Voimaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram

Yhteystiedot:

Riikka Haumo
Valtakunnallinen koordinaattori

puh. 040 6117393
riikka.haumo@varha.fi

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös