Siirry sisältöön

Tuki oikeasta paikasta - Stöd från rätt plats (Top-hanke)


Huom!
Ruotsinkielinen hankesivu on työn alla.

Lastensuojelun monialainen kehittäminen Länsi-Suomessa

 

Tuki oikeasta paikasta - Stöd från rätt plats (TOP-hanke)  on Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on lastensuojelun monialainen kehittäminen Länsi-Suomen alueella. Hanke on yksi viidestä STM:n rahoittamasta alueellisesta lastensuojelun kehittämishankkeesta. Hankkeet ovat osa lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaa, joka toteutetaan muilta osin pääasiassa osana Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelmaa.

Hankkeen tavoitteet:

1: Lastensuojelun asiakkaana olevat lapset ja nuoret saavat nykyistä paremman tuen koulunkäyntiinsä sekä tarvitsemansa mielenterveys-
ja päihdepalvelut.

2: Lastensuojelun monialainen osaaminen vahvistuu.

3: Lastensuojelun piirissä olevien lasten ja nuorten osallisuus ja vaikuttamisen mahdollisuudet lisääntyvät.

Hanke toteutetaan Varsinais-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan alueella, ja sen toteuttamisesta vastaavat Oy Vasso Ab (hankehallinnoija), Pikassos Oy, SONet BOTNIA, Ab Det finladssvenska kompetenscentret inom det sociala området FSKC, Satakunnan lastensuojelun kehittämisyksikkö, VSSHP Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialue ja Turun kaupunki. Lisäksi kokemusasiantuntijat ovat keskeisiä toimijoita hankkeessa tehtävässä kehittämistyössä.

Haluatko lisää tietoa?

 

 

Projektipäällikkö Saara Aho
saara.aho [at] vasso.fi
050 381 5577

Hanke-esittely (pdf) (päivitetty 20.1.2021)

Seuraa hanketta Twitterissä!

Hankkeen kohderyhmät:

Kuntien lastensuojelun, koulu-ja sivistystoimen, lasten ja nuorten mielenterveyden ja riippuvuuksien sekä päihdehuollon ammattilaiset, esihenkilöt ja johtotehtävissä toimivat henkilöt. Hankkeessa kehitettävien palvelujen hyödyn saajina ja välillisenä kohderyhmänä ovat lastensuojelun asiakkaina olevat lapset.

Hankkeen rekisteriseloste:

Tutustu Tuki-oikeasta paikasta -hankkeen rekisteriselosteeseen tästä.

Vieritä ylös