Siirry sisältöön

Täältä löydät kootusti yhdestä paikasta kaikki Tuki oikeasta paikasta -hankkeen suomenkieliset tapahtumat, koulutukset ja infotilaisuudet.

Tutustu ruotsinkielisiin tapahtumiimme täällä.

Koulutukset

Systeemisen työotteen täydennyskoulutus, osa II 3.10. 

Kaksiosainen systeemisen työotteen täydennyskoulutus on rakennettu systeemisten tiimien työntekijöiden tarpeesta. Koulutuksen tavoitteena on syventää ymmärrystä terapeuttisesta näkökulmasta sosiaalityössä suhteessa asiantuntijuuteen ja päätöksentekoon. Koulutuksen aikana pohditaan systeemistä näkökulmaa riskiin ja riskien arvioinnin välineitä.

Koulutuksen toisessa osassa tutustutaan erilaisiin välineisiin, jotka tukevat systeemistä työotetta erityisesti riskitilanteissa. Kouluttajina toimivat Petra Ahonen, Marika Ahonen ja Siv Kola. Koulutus järjestetään Teamsissa klo 12.30–15.30.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Muut tapahtumat

Systeemisten tiimien konsultoivien ja kliinikoiden yhteinen työkokous 11.10.

Systeemisten tiimien konsultoivien sosiaalityöntekijöiden ja perheterapeuttien vertaistilaisuus järjestetään Teamsissa klo 14–16. Tilaisuus on suunnattu koko hankealueen konsultoiville sosiaalityöntekijöille ja perheterapeuteille. Iltapäivän aikana pohditaan, miten työntekijät saavat tukea omaan rooliinsa ja tehtäviinsä tiimissä sekä käydään läpi tilannekatsaus hankealueen systeemiseen kehittämiseen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Terveystarkastusten mallintaminen 1.11.  

TOP-hankkeen aikana on pilotoitu sijoitettavien lasten terveystarkastuksia yhdessä Turun, Salon ja Naantalin kanssa. Webinaarissa käydään läpi pilotin tulokset sekä kuullaan pilottiin osallistuneiden kokemuksia. Kerromme myös, miten terveystarkastuksia kehitetään jatkossa Varsinais-Suomen alueella.

Tilaisuus järjestetään Teamsissa klo 14–15.30.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Traumatisoituneet lapset varhaiskasvatuksessa 1.12.  

TOP-hankkeen ja Pesäpuu ry:n yhteistyössä järjestämässä webinaarissa kuulet puheenvuoroja mm. traumatietoisuudesta, Pikku-Sisukas työskentelymallista (sijoitettu lapsi varhaiskasvatuksessa) sekä näkökulmia varhaiskasvatuslain ja lastensuojelun käytännön soveltamisesta.

Tilaisuus järjestetään Teamsissa klo 12.30–16.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Loppuseminaari ja -arviointi

Tuki oikeasta paikasta -hankkeen loppuseminaari ja -arviointi järjestetään 10.11.2022 klo 9–15 Teamsin välityksellä.

Päivän aikana kerromme, mitä eri kehittämiskokonaisuuksissa on tehty hankkeen aikana ja miten työtä on tarkoitus jatkaa tästä eteenpäin. Kuulet tarkemmin mm. terveystarkastusten mallintamisesta, Pikku-Sisukas- ja Sisukas-toimintamalleista, Ninni-työskentelystä sekä systeemisestä verkostotyöstä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vieritä ylös