Siirry sisältöön
otsake-uus-3

Pysy ajan tasalla

Kirjaamisvalmennusten teemojen esillä pitäminen valmennuksen jälkeen omassa organisaatiossa on ikään kuin seuraava vaihe. Kirjaamisvalmennuksen jälkeen tarkista saamasi palaute ja mieti, miten voitte jatkaa kirjaamisen kehittämistä omassa organisaatiossasi. Voit pyytää osallistujia jo tilaisuudessa miettimään seuraavia askelia, jolloin saat varmasti hyviä vinkkejä ja ideoita jatkon suhteen. 

Mitä sitten tapahtuu tilaisuuden jälkeen? Onko tarpeen valmentaa lisää henkilöstöä, syventää jotain teemaa, pitääkö jatkaa kehittämistyötä pienemmissä työryhmissä? Tähän voit tarvita esihenkilösi apua ja voi olla hyvä saada koottua pieni aktiivinen porukka miettimään, miten tästä jatketaan. 

Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeää. Sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittäminen etenee nyt kansallisesti kovaa vauhtia. Aina ei ehdi eikä jaksa etsiä uusinta tietoa eikä se aina tupsahda itsestään sinun eteesi. Yksi tapa pysyä ajan tasalla on liittyä erilaisiin kehittämisverkostoihin ja tilata teemaan liittyviä uutiskirjeitä eri toimijoilta. Sosiaalihuollon tiedonhallintaan liittyviä koulutuksia ja tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden ja osa niistä on maksuttomiaHyödyllisiä linkkejä ovat esim. Kelan Kanta-sivut ammattilaisille, THL:n sostiedonhallinnan sivusto ja Kuntaliiton Akusti-foorumi.  

Vieritä ylös