Siirry sisältöön

Maksutonta valmennusta verkossa

Maksuton asiantuntijavalmennuksemme on neljän viikon mittainen kokonaisuus, joka suoritetaan itsenäisenä opiskeluna digitaalisessa oppimisympäristössä. Kirjaamista käsitellään valmennuksessa laaja-alaisesti neljän teeman kautta:

  • Kirjaaminen osana asiakastyötä
  • Yhdenmukainen kirjaaminen
  • Monialainen ja sote-rajapinnalla kirjaaminen
  • Sosiaalialan tiedonhallinta

Suoritustapa mahdollistaa itsenäisen opiskelun omien aikataulujesi ehdoilla. Opiskelumateriaaleista on myös pyritty tekemään helposti omaksuttavia, jotta opiskelu onnistuisi mahdollisimman mukavasti työn ohessa.

Valmennus suoritetaan lähtökohtaisesti itseopiskeluna, mutta asiantuntevat aluekoordinaattorimme ovat läsnä valmennusalustalla ja avustavat osallistujia tarpeen tullen.

  • Valmennus kestää noin 4 viikkoa ja alkaa pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisellä viikolla.
  • Itseopiskeluun kannattaa varata aikaa n. 4-5 tuntia per viikko.
  • Valmennukseen valitut saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa.
  • Osa opintomateriaaleista löytyy myös verkkosivujen avoimesta materiaalipankista.

Hae syksyn 2022 valmennuksiin viimeistään 15.6.

Haku valmennuksiin on nyt auki sekä yksityisellä että julkisella sektorilla toimiville organisaatioille. Paikat jaetaan hakumenettelyllä, johon kuuluu lyhyt motivaatio-osuus. Valmennusta tarjotaan suomeksi ja ruotsiksi.

Syyskuun valmennusryhmät: 29.8.–30.9.2022
Lokakuun valmennusryhmät: 3.10–4.11.2022
Marraskuun valmennusryhmät: 7.11.–9.12.2022

Huom! Vuonna 2022 emme tarjoa kertaavaa valmennusta aiemmin valmennetuille kirjaamisasiantuntijoille, vaan kaikki aloituspaikat on varattu uusien kirjaamisasiantuntijoiden valmentamiseen.

Keskustele osallistumisesta esihenkilösi kanssa

Kirjaamisasiantuntijaksi valmistuminen edellyttää, että suoritat hyväksytysti kaikki valmennuksen teemaviikot tehtävineen. Tästä syystä edellytämme, että sovit osallistumisesta ja valmennukseen liittyvästä ajankäytöstä esihenkilösi kanssa ennen kuin haet mukaan.

Toivomme, että keskustelette myös mahdollisesta roolistasi työyhteisönne tulevana kirjaamisasiantuntijana. Minkälaisia tehtäviä rooliin liittyy ja miten paljon työhön varataan aikaa? Valmennuksen hakulomakkeelle täytetään esihenkilön yhteystiedot sekä lyhyt kuvaus esihenkilön kanssa sovituista järjestelyistä.

Kirjaamisfoorumia ylläpitää:

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa Euroopan unionin rahoittama - NextGenerationEU

Vieritä ylös