Siirry sisältöön

Valmennus tapahtuu kokonaan verkossa

Kansa-koulu III -hankkeen toteuttamat kirjaamisasiantuntijoiden valmennukset järjestetään suljetulla digitaalisella oppimisalustalla, mikä mahdollistaa itsenäisen opiskelun aikatauluista riippumatta. Opiskelumateriaaleista on myös pyritty tekemään helposti omaksuttavia, jotta opiskelu onnistuisi mahdollisimman mukavasti työn ohessa.

Aluekoordinaattorimme tukevat opiskelua, vetävät ryhmäkeskusteluja sekä vastaavat opiskelijoiden kysymyksiin koko valmennuksen ajan.

  • Valmennus kestää noin 4 viikkoa ja alkaa pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisellä viikolla.
  • Itseopiskeluun kannattaa varata aikaa n. 4-5 tuntia per viikko.
  • Osallistujat saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa.
  • Opintomateriaalit tulevat osallistujien saataville myös avoimeen materiaalipankkiin kevään 2021 aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: info (at) kirjaamisfoorumi.fi

Kenelle valmennus on suunnattu?

Kirjaamisvalmennusta tarjotaan ensisijaisesti organisaatioille, joita aikaisemmat Kansa-koulu -hankkeet eivät ole tavoittaneet ja joiden kirjaamisosaamisen taso on matala. Nämä ovat organisaatioita, joissa ei ole kirjaamisvalmentajia ja joissa henkilökuntaa ei ole valmennettu määrämuotoiseen kirjaamiseen. 

Yksityisten toimijoiden valmennukset:

Ilmoittautuminen kevään valmennusryhmiin on nyt avattu yksityisille toimijoille! 

Haku on käynnissä seuraaviin ryhmiin:

Toukokuu: 3.–28.5. ilmoittautuminen päättyy 23.4.
Kesäkuu: 24.5.–23.6. ilmoittautuminen päättyy 14.5.

Julkisten toimijoiden valmennukset:

Julkisten toimijoiden ilmoittautuminen kevään valmennusryhmiin päättyi 19.3. Kerromme ilmoittautumisista julkisten toimijoiden syksyn 2021 valmennusryhmiin erikseen myöhemmin. Julkisille toimijoille suunnattuja syksyn 2021 (elo-, syys- ja lokakuu) valmennusryhmiä täytetään ensisijaisesti kutsumenettelyllä.

Julkisille toimijoille on tarjottu valmennuspaikkoja kesällä 2020 tehtyyn tarvekartoituskyselyyn perustuen. Ilmoittautumisohjeet kevään 2021 valmennuksiin on lähetetty kuntiin hankehallinnon tai aluekoordinaattorin toimesta. Jos et ole varma oman kuntasi tilanteesta, ota yhteys oman alueesi aluekoordinaattoriin tai osoitteeseen info@kirjaamisfoorumi.fi. Aluekoordinaattoreiden yhteystiedot löydät hankkeen esittelysivun alalaidasta. 

Kertaavaa valmennusta konkareille

Ensikertalaisten lisäksi valmennusta tarjotaan myös aikaisemmissa Kansa-koulu -hankkeissa valmennuksen läpikäyneille konkareille. Aiempien hankkeiden kirjaamisvalmentaja-nimitys on vaihtunut kirjaamisasiantuntijaan, mutta samasta asiasta on edelleen kyse.

Kertaavaa kirjaamisvalmennusta suositellaan sellaisille Kansa-koulu -hankkeissa valmennetuille kirjaamisvalmentajille, joiden osaaminen ei ole enää ajan tasalla tai jotka eivät ole valmentaneet henkilökuntaa omissa organisaatioissaan.

Huom! Kertaavaan valmennukseen voit osallistua vain jos olet jo kertaalleen suorittanut Kansa-koulu -hankkeen kirjaamisvalmentajavalmennuksen.

Kirjaamisfoorumia ylläpitää:

Vieritä ylös