Siirry sisältöön

Maksutonta valmennusta verkossa

Kansa-koulu III -hankkeen toteuttamien kirjaamisasiantuntijoiden valmennuksien ilmoittautuminen on päättynyt tältä hankekaudelta. Jos olet kiinnostunut mahdollisista tulevaisuuden valmennuksista seuraa uutiskirjettämme, Twitter-tiliämme tai näitä verkkosivuja. (Päivitetty 1.10.2021)

Valmennus järjestetään suljetulla digitaalisella oppimisalustalla, mikä mahdollistaa itsenäisen opiskelun aikatauluista riippumatta. Opiskelumateriaaleista on myös pyritty tekemään helposti omaksuttavia, jotta opiskelu onnistuisi mahdollisimman mukavasti työn ohessa.

Valmennus suoritetaan lähtökohtaisesti itseopiskeluna, mutta asiantuntevat aluekoordinaattorimme ovat läsnä valmennusalustalla ja avustavat osallistujia tarpeen tullen.

  • Valmennus kestää noin 4 viikkoa ja alkaa pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisellä viikolla.
  • Itseopiskeluun kannattaa varata aikaa n. 4-5 tuntia per viikko.
  • Osallistujat saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa.
  • Osa opintomateriaaleista löytyy myös verkkosivujen avoimesta materiaalipankista.

Kenelle valmennus on suunnattu?

Kirjaamisvalmennusta tarjotaan ensisijaisesti organisaatioille, joita aikaisemmat Kansa-koulu -hankkeet eivät ole tavoittaneet ja joiden kirjaamisosaamisen taso on matala. Nämä ovat organisaatioita, joissa ei ole kirjaamisvalmentajia ja joissa henkilökuntaa ei ole valmennettu määrämuotoiseen kirjaamiseen.

Ensikertalaisten lisäksi valmennusta tarjotaan myös aikaisemmissa Kansa-koulu -hankkeissa valmennuksen läpikäyneille konkareille. Aiempien hankkeiden kirjaamisvalmentaja-nimitys on vaihtunut kirjaamisasiantuntijaan, mutta samasta asiasta on edelleen kyse.

Kertaavaa kirjaamisvalmennusta suositellaan sellaisille Kansa-koulu -hankkeissa valmennetuille kirjaamisvalmentajille, joiden osaaminen ei ole enää ajan tasalla tai jotka eivät ole valmentaneet henkilökuntaa omissa organisaatioissaan.

Kirjaamisfoorumia ylläpitää:

Vieritä ylös