Siirry sisältöön

Verkostofoorumi 19.9.–9.12.2022

Kansa-koulu 4.0 -hanke kutsuu kaikki valmennetut kirjaamisasiantuntijat mukaan valtakunnalliseen Verkostofoorumiin syksyllä 2022. Verkostofoorumi on digitaalinen alusta yhteiselle oppimiselle ja keskustelulle.

Verkostofoorumi:

  • Tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia kirjaamisen arjesta eri palvelutehtävissä ja saada vertaistukea muilta kirjaamisasiantuntijoilta 
  • Tukee valmentamisessa ja kirjaamisasiantuntijana toimimisessa 
  • Kokoaa ajankohtaista tietoa sosiaalihuollon tiedonhallinnasta ja syventää ammatillista osaamista kirjaamisen eri teemoista 

Kenelle?  

Kansa-koulu-hankkeiden valmentamille kirjaamisasiantuntijoille. Osallistujilta toivotaan aktiivista läsnäoloa ja keskusteluihin osallistumista. 

Milloin?  

Osallistu omien aikataulujesi puitteissa Verkostofoorumin toiminta-aikana 19.9.–9.12.2022. Uutta sisältöä lisätään kuukausittain, joten foorumilla kannattaa vierailla säännöllisesti syksyn mittaan. 

Miten pääset mukaan?  

Valmennuksemme suorittaneet kirjaamisasiantuntijat voivat ilmoittautua mukaan sähköisesti. Kun olet täyttänyt tämän lomakkeen, saat seuraavan viikon maanantaina osallistumislinkin ja ohjeet oppimisympäristössä toimimiseen. Etukäteen ilmoittautuneet ovat saaneet linkin ja ohjeet sähköpostilla 19.9.2022. Huomaa, että osallistumislinkki voi päätyä sähköpostissasi roskapostikansioon.

verkostotarra-taustalla

Valmennuksen kautta verkostoon

Kansa-koulu -hankkeiden valmentamat kirjaamisasiantuntijat saavat valmennuksen suoritettuaan pääsyn kansalliseen kirjaamisasiantuntijaverkostoon.

Verkoston kautta kirjaamisasiantuntijat pääsevät verkostoitumaan ja saavat vertaistukea sekä ajantasaista tietoa sosiaalihuollon kirjaamisen ja tiedonhallinnan kentältä.

Kirjaamisfoorumia ylläpitää:

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa Euroopan unionin rahoittama - NextGenerationEU

Vieritä ylös