Siirry sisältöön
Loading Events

TOP, Auta lasta ry & Pesäpuu ry: Ääni kuuluviin – Nuorten ja ammattilaisten yhteinen foorumi 22.9.

22.9.2022 | 12:00 - 16:00

Etusivu » Tapahtumat » TOP, Auta lasta ry & Pesäpuu ry: Ääni kuuluviin – Nuorten ja ammattilaisten yhteinen foorumi 22.9.

Aika: 22.9. klo 12–16
Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo (Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku)
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Järjestäjä: Vasso – Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Tuki oikeasta paikasta (TOP) -hanke, Auta lasta ry:n Veturointi-toiminta, Pesäpuu ry

 

TOP-hankkeen, Auta lasta ry:n Veturointi-toiminnan ja Pesäpuu ry:n yhteistyössä järjestämässä foorumissa pääset keskustelemaan vähemmistöistä ja sijaishuollosta. Teemat pohjautuvat nuorten omiin kokemuksiin esim. seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kieli- ja kulttuuritaustasta, uskonnosta, vammasta tai toimintarajoitteesta sijaishuollossa asuessa. Tavoitteena on tarjota paikka kohtaamisille, keskusteluille ja vaikuttamiselle – sekä kehittää yhdessä yhdenvertaisempaa lastensuojelua ja sijaishuoltoa.

Tapahtuma on suunnattu sosiaalityöntekijöille, lastenkodin ohjaajille, jälkihuollon työntekijöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Ammattilaisten kanssa keskustelemassa olevilla nuorilla on omakohtaista kokemusta sijaishuollossa asumisesta.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja: info@tukioikeastapaikasta.fi

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös