Siirry sisältöön

Ilmoita organisaatiotasi askarruttava aihe opinnäytetyöaihepankkiin

Etusivu » Blogi » Yleinen » Ilmoita organisaatiotasi askarruttava aihe opinnäytetyöaihepankkiin

Yhteistyötarjous varsinaissuomalaisille sosiaalityön toimijoille


Syksyllä gradunsa laatimisen aloittaa taas uusi ryhmä Turun yliopiston sosiaalityön opiskelijoita. Toisilla on aihe jo tiedossa, mutta monella opiskelijalla on aihevalinta graduseminaarien alkaessa vielä tekemättä. Opiskelijat ovat yleensä kiinnostuneita monista sosiaalityön ilmiöistä ja alueista. Heidän toiveenaan on useimmiten kirjoittaa aiheesta, joka olisi ajankohtainen ja kiinnostaisi sosiaalialan toimijoita. Työ, jolle löytyisi lukijoita.

Toisaalta kentältä kysellään tutkimustulosten perään. Toivotaan tutkimusta omaa työtä koskevista teemoista. Kuulee sanottavan ettei relevanttia tutkimustietoa ole saatavilla, tai että aineistoa kyllä olisi, mutta mistä ne tutkijat.

Jotta opiskelijat ja tutkimusideoiden haltijat kohtaisivat keräämmekin nyt varsinaissuomalaisilta sosiaalialan toimijoilta aihe-ehdotuksia sosiaalityön (ja sosiaalipolitiikan) pro gradu -töitä varten. Aihe-ehdotukset yhteystietoineen julkaistaan Vasson sivulla päivitettävässä opinnäytetyöaihepankissa, joka tullaan lisäksi esittelemään Turun yliopiston sosiaalityön maisterivaiheen opiskelijoille.

Jos sinulla on tiedossa aihe tai tutkimuskysymys, johon toivoisit sosiaalityön maisterivaiheen opiskelijan tarttuvan opinnäytetyössään, voit täyttää tämän lomakkeen. Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat ilmoittaa aihe-ehdotuksesi muussa muodossa, otathan yhteyttä!

LISÄTIETOJA

Reeta Valta, reeta.valta@vasso.fi, 050 559 0766

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös