Siirry sisältöön

Kohta valmennetaan taas sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita – haku auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.

Etusivu » Blogi » Kohta valmennetaan taas sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita – haku auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.

 

Vuoden 2021 marraskuussa voimaan tullut asiakastietolaki velvoittaa julkisia ja julkisen sosiaalihuollon lukuun toimivia yksityisiä sote-organisaatioita liittymään Sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon 1.9.2024 mennessä. 

Tämän vuoksi sosiaalihuollon kirjaamiskäytännöt tulevat muuttumaan lähivuosina merkittävästi, mikä edellyttää sosiaalihuollon organisaatioilta panostuksia kirjaamisen kehittämiseen. 

Kansa-koulu-hankkeet ovat valmentaneet työyhteisöihin tuhansia sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita jo vuodesta 2015 lähtien. Suosittua kirjaamisasiantuntijavalmennusta järjestetään taas syksyllä 2023 ja keväällä 2024.  

Haku maksuttomaan valmennukseen on auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.2023. Hae mukaan ja varmista, että työyhteisönne on valmis kohtaamaan sosiaalihuollon kirjaamista koskevat kansalliset muutokset, jotka ovat edessä lähivuosina.  

Hyvinvointialueiden hakumenettelystä tulee lisätietoa kesäkuun aikana. 

Lue lisää ja hae mukaan: www.kirjaamisfoorumi.fi/valmennus

 

Ovatko kirjaamiskäytäntönne ajan tasalla? Haku maksuttomaan kirjaamisasiantuntijavalmennukseen on auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös