Siirry sisältöön

Sosiaalialan osaamiskeskusten kannanotto: Sosiaalihuollon vuoro on nyt

Etusivu » Blogi » Sosiaalialan osaamiskeskusten kannanotto: Sosiaalihuollon vuoro on nyt

Sosiaalialan osaamiskeskukset ovat laatineet kannanoton, jolla pyritään vaikuttamaan hallitusohjelman sisältöön. Sosiaalihuollon tutkimuksen, kehittämisen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan kokonaisuus on määriteltävä selkeästi sekä mahdollistettava sen riittävä resursointi. Myös sosiaalialan osaamiskeskusten riittävä rahoitus on turvattava osana TKKI-kokonaisuutta.

 

Sosiaalihuollon asiakkailla on oikeus tutkittuun tietoon perustuviin ja vaikuttaviin palveluihin. Jotta tämä toteutuu, on hyvinvointi- ja yhteistyöalueille luotava myös sosiaalihuollon lähtökohdista selkeät tutkimuksen, kehittämisen, koulutuksen ja innovaatiotoiminnan toteuttamisedellytykset. TKKI-toimijoiden tehtävien selkeys turvaa voimavarojen tehokkaan käytön.

 

Hyvällä TKKI-toiminnalla lisätään osaavan työvoiman saatavuutta, sosiaalialan veto-voimaisuutta ja henkilöstön työhyvinvointia sekä asiakasturvallisuutta. Sosiaalihuollon TKKI-panostukset ovat investointeja ihmisten hyvinvointiin ja kestävään, hyvinvoivaan Suomeen. Sosiaalihuollon vuoro on nyt. 

 

Lue kannanotto kokonaisuudessaan (pdf).

Katso kannanoton pohjalta tehty video. 

 

Lisätietoja

Torbjörn Stoor
puheenjohtaja, sosiaalialan osaamiskeskukset
puh. 040 717 7376
torbjorn.stoor@fskc.fi

Kategoriat ,
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös