Siirry sisältöön

*HAKU PÄÄTTYNYT* Rekry: Kehittäjäsosiaalityöntekijä rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittämiseen

Etusivu » Blogi » *HAKU PÄÄTTYNYT* Rekry: Kehittäjäsosiaalityöntekijä rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittämiseen

*HAKU PÄÄTTYNYT*

Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskukselle (Vasso) on myönnetty rahoitusta Suomen kestävän kasvun ohjelman hankerahoituksesta rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin kehittämiseen. Vasso on osa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta.

 

Haemme hankkeeseen kehittäjäsosiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen (1.4.2023–30.6.2025).

 

Varsinais-Suomi on mukana kehittämässä rakenteellisen sosiaalityön toteuttamissuunnitelmaa, jossa kuvataan, miten rakenteellisen sosiaalityön keinoin tuotettua tietoa hyödynnetään sosiaalihuollon kehittämisessä, tietojohtamisessa ja osana Varsinais-Suomen johtamiskäytäntöjä.

Projektissa luodaan kansallinen sekä alueellinen raportointimalli, joiden tarkoituksena on vahvistaa rakenteellista sosiaalityötä osana sosiaalihuollon kehittämistä sekä tietojohtamista. Projekti linkittyy vahvasti kirjaamisen ja tietojohtamisen sekä vaikuttavuuden kehittämisprojekteihin. Aiemmin tehty kehittämistyö rakenteellisen sosiaalityön osalta hyödynnetään projektin aloittaessa ja työskentelyä tuetaan koko projektin ajan Vassosta.

Työskentely tulee kohdentumaan kansalliseen yhteiseen työskentelyyn ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen toteuttamissuunnitelman laadintaan. Samaan aikaan Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa kehitetään myös laadullista sosiaalista raportointia osana alueen sosiaalityötä ilmiöiden tunnistamisen, tiedon tuottamisen, raportoinnin ja kouluttamisen näkökulmasta. Kehittäjäsosiaalityöntekijä pääsee osaksi muuta kehittämisrakennetta.

 

Kehittäjäsosiaalityöntekijä osallistuu THL:n koordinoiman kansallisen rakenteellisen sosiaalityön verkoston toimintaan, mallin pilotointiin Varsinais-Suomen hyvinvointialueella ja muuhun tähän liittyvään kehittämistyöhön. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa julkisilla kulkuvälineillä.

 

Kehittäjäsosiaalityöntekijän vastuulla on:

  • Suunnitella rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin (tietotuotannon) malli ja pilotoida sitä Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.
  • Toteuttaa pilotti kansallisia tietotarvemäärittelyjä, tiedonhallintaratkaisuja ja tietorakenteita hyödyntäen.
  • Analysoida pilotin tulokset ja laatia jatkosuunnitelma rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin laajentamista varten.

 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta kokemusta projektityöstä, rakenteellisen sosiaalityön laaja-alaista osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellista ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään sosiaalialan osaamista Suomessa. Lisänä saat motivoituneen työyhteisön, jossa etätyö ja joustavat työskentelytavat ovat jo arkea.

 

Työehdot ja palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 4200 €. Ole hyvä ja lähetä hakemus ja CV-liite 13.3.2023 mennessä sähköpostitse: tapio.hayhtio@vasso.fi.
Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Tapio Häyhtiö, 050 559 0769.

 

Työhaastattelut toteutetaan 17.3.2023.

 

Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus on lakisääteinen sosiaalialan kehittäjäorganisaatio.

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös