Siirry sisältöön

Rakenteellisen sosiaalityön kehittäminen Varsinais-Suomessa

Etusivu » Rakenteellisen sosiaalityön kehittäminen Varsinais-Suomessa

Palvelujärjestelmän painopisteen siirtäminen tulipalojen sammuttelusta hyvinvoinnin tukemiseen ja mahdollistamiseen edellyttää rakenteellisia muutoksia. Tässä tehtävässä rakenteellisella sosiaalityöllä on tärkeä rooli – sen avulla tuodaan sosiaalityön asiantuntemus osaksi hyvinvointialueemme kokonaisuuden kehittämistä.

Rakenteellista sosiaalityötä kehitetään tällä hetkellä Varsinais-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen ja Vasson yhteistyöllä. Viime vuoden lopulla meiltä on valmistunut kaksi julkaisua – sosiaalisen raportoinnin uusin yhteenveto sekä rakenteellisen sosiaalityön nykytilaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia käsittelevä työpaperi. Niihin toivomme nyt kommentteja teiltä, sosiaalialan asiantuntijat ja yhteistyökumppanit! Mikäli haluat mukaan kommentoimaan, ole yhteyksissä: karoliina.hiltunen(merkki)varha.fi

Järjestämme Varsinais-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön seminaarin 27.4.2023 klo 13–15.30 Lounatuulet Yhteisötalolla, osoitteessa Läntinen pitkäkatu 33, Pihjala-salissa. Seminaarissa keskustelemme yhdessä sosiaalisen raportoinnin tuloksista sekä rakenteellisen sosiaalityön nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tule kanssamme miettimään, mihin suuntaan sosiaalityössä haluamme kulkea! Ilmoittaudu mukaan tästä. Seminaarissa on kahvitarjoilu.

Pstt! Sote-akatemian dialogiblogista pääset lukemaan kehittäjäsosiaalityöntekijämme Karoliinan ajatuksia rakenteellisiin haasteisiin vastaamisesta.

Pstt pstt! Huomasithan jo, että haemme myös työkaveria kehittämään rakenteellista sosiaalityötä tuleviksi vuosiksi https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/7621b770-6a0d-4fb9-ab37-ff67cdde0742/fi

Onko toiveita, ideoita, ruusuja tai risuja rakenteellisen sosiaalityön kehittämisestä? Meihin saa mielellään olla yhteydessä!

Varsinais-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen työikäisten sosiaalihuollon kehittämisohjelman rakenteellisen sosiaalityön tiimi:

Ville Santalahti – Vasso, kehittämispäällikkö p. 050 559 0701

Karoliina Hiltunen – kehittäjäsosiaalityöntekijä p. 044 907 5393

Sanni Lindroos – kehittäjäsosiaalityöntekijä, puh. 044 9072 739

Mikko Aro – kehittäjäsosiaalityöntekijä, puh. 044 778 3150

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös