Siirry sisältöön

Syyskuussa alkaa Sosiaalityön ajankohtaiskahvit!

Etusivu » Blogi » Syyskuussa alkaa Sosiaalityön ajankohtaiskahvit!

Kesän helteissä voi käyttää hetken kohdistaakseen katsetta viileämpään syksyyn ja tulevaan kehittämistyöhön. Vasson ja Tulevaisuuden sote-keskushankkeen kehittämistyö hiljenee heinäkuuksi jatkuakseen taas lomien jälkeen kiivaalla tahdilla. Kevään aikana hyvinvointialuevalmistelun tueksi on mm. tuotettu THL:n palvelutehtävien mukaiset palvelukuvaukset sosiaalityön palveluista, tarkennettu toteutussuunnitelmaa sekä rakennettu kehittämisen verkostoja ja alustoja. Sosiaalityön palveluiden sisällöllinen pohdinta ja muu kehittämistyö jatkuu syksyllä.

 

Varhan hyvinvointialuevalmistelu järjestää edelleen henkilöstölleen info-tilaisuuksia, joita täydentämään aloitetaan syyskuussa Sosiaalityön ajankohtaiskahvit sosiaalityön kentälle. Sosiaalityön ajankohtaiskahveilla on mahdollisuus kuulla lyhyesti sosiaalityön kehittämisestä osana Tulevaisuuden sote-keskushanketta työikäisten palveluiden, lapsiperhesosiaalityön, lastensuojelun ja vammaispalveluiden näkökulmasta – saattaa tilaisuuksissa kuulua muutama sana myös perhekeskuskehittämisestä. Sosiaalityön ajankohtaiskahvit on matalan kynnyksen Teams-tapahtuma, johon voi liittyä ilman ennakkoilmoittautumista Vasson tapahtumakalenterista löytyvien linkkien kautta. Tarkat ajankohdat ja Teams-linkit löydät myös tämän tekstin lopusta. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti sosiaalipalveluissa työskenteleville tulevan Varhan henkilöstölle, mutta mukaan saavat toki tulla muutkin aiheesta kiinnostuneet!

 

Mistä asioista sinä haluaisit viedä viestiä valmistelulle? Mihin toivoisit meidän kehittäjien kiinnittävän huomiota? Esitä kysymyksiä ennakkoon TÄSTÄ.

Tule viettämään aamuinen hetki kanssamme ja keskustelemaan sosiaalityön kehittämisen teemoista!

 

Sosiaalityön ajankohtaiskahvit syksyllä 2022:

16.9. klo 8.15–9 Liity mukaan tästä.

14.10. klo 8.15–9 Liity mukaan tästä.

11.11. klo 8.15–9 Liity mukaan tästä.

9.12. klo 8.15–9 Liity mukaan tästä.

 

Lisätietoja:

Johanna Lehtola
projektipäällikkö
Lastensuojelun kehittäminen, Tulevaisuuden sote-keskushanke
johanna.lehtola@vasso.fi
050 381 5577

Teija Ahokas
projektipäällikkö
Työikäisten sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Tulevaisuuden sote-keskushanke
teija.ahokas@vasso.fi
050 382 2772

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös