Siirry sisältöön

Varsinais-Suomen terveyssosiaalityöntekijöiden verkostoon haetaan osallistujia!

Etusivu » Blogi » Varsinais-Suomen terveyssosiaalityöntekijöiden verkostoon haetaan osallistujia!

Työikäisten sosiaalihuollon kehittämisohjelman puitteissa käynnistetään kehittämistoiminta terveyssosiaalityön osa-alueella.

Tavoitteena on kartoittaa nykytilaa, miettiä kehittämiskohteita ja valmistautua hyvinvointialueelle siirtymiseen. Terveyssosiaalityön osalta ajankohtaisia asioita ovat muun muassa terveyssosiaalityöntekijän omatyöntekijyys, päätöksenteko ja palvelutarvearviot osana terveyssosiaalityötä, palveluketjujen toimivuus ja terveysasemien asiakasohjauksen ja terveyssosiaalityön yhdyspintatyöskentely.

Kutsumme terveyssosiaalityöntekijät yhteiseen aloitustapaamiseen 27.4.2022 klo 9-11.

Ensimmäisessä tapaamisessa esittelemme toimintasuunnitelmaehdotuksen ja aikataulutuksen. Lisäksi käymme yhteistä keskustelua terveyssosiaalityön tilanteesta ja kehittämistarpeista. Keräämme tapaamisessa myös tiedot niistä sosiaalityöntekijöistä, jotka olisivat kiinnostuneet jatkamaan kehittämistyötä vuosien 2022-2023 ajan.

Ilmoittaudu aloitustapaamiseen 22.4.2022 mennessä tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/063F014C9C7BF636

Jos et pääse osallistumaan aloitustapaamiseen, mutta haluaisit olla jatkossa mukana, laita sähköpostia teija.ahokas@vasso.fi tai ilmoittaudu ilmoittautumislinkin kautta.

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös