Siirry sisältöön

Ylen vaaliteltta 18.1.: Miten pidetään huolta kaikkein heikoimmista?

Etusivu » Blogi » Ylen vaaliteltta 18.1.: Miten pidetään huolta kaikkein heikoimmista?

Suora linkki keskusteluun https://chat.yle.fi/varsinais-suomi-vaaliteltta-2022

Aika: ti 18.1. klo 11.

Aihe: Miten pidetään huolta kaikkein heikoimmista?

Keskustelussa on kyse siitä, keitä heikoimmat itse kunkin mielestä ovat ja miten heidän asemansa muuttuu vai muuttuuko, kun uudet hyvinvointialueet aloittavat.

Olemme kutsuneet mukaan muutaman henkilön, jotka eivät ole itse aluevaaliehdokkaita: sosiaalityöntekijä Teija Ahokas (Oy Vasso Ab), erikoissosiaalityöntekijä Johanna Lehtola (Oy Vasso Ab), sosiaalityöntekijä Kaisa Hakamäki (Turun kaupunki) ja piispa Mari Leppänen.

Heidän lisäkseen olemme kutsuneet muutamia ehdokkaita: Hassan El-Khatib (vas.), Päivi Maisila (kesk.), Ville Tavio (ps.), Jarkko Wallinkoski (Liike Nyt), Janina Andersson (vihr.) ja Petteri Orpo (kok.).

Lisäksi keskusteluun voi osallistua kuka tahansa yleisöstä – ehdokas tai äänestäjä. Hän voi esittää mielipiteitä ja kysymyksiä tai vain seurata keskustelua.

Tämä vaalikeskustelu on Ylen vaaliteltassa jo neljäs. Aiemmat löytyvät täältä  Valitse ylävalikosta ‘Chat’  Edellisten keskustelujen perään käynnistyy sitten ti klo 11 tämä meidän “heikoimmat”-keskustelu.

Keskusteluun osallistuminen edellyttää Yle Tunnuksen luomista. Jos sinulla ei vielä ole Yle Tunnusta, voit luoda sen maksutta täällä.

Chat-keskustelua juontavat Ylen toimittajat Hannu Vähämäki ja minä, Päivi Leppänen.

https://youtu.be/YZuHgWT2Zq0

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös