Siirry sisältöön

Arkeen Voimaa -toiminta Vasson hallinnoimaksi

Etusivu » Blogi » Arkeen Voimaa -toiminta Vasson hallinnoimaksi

 

Arkeen Voimaa on näyttöön perustuva itsehoidon ryhmätoimintamalli, jonka tarkoituksena on lisätä osallistujien hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Toimintamalli perustuu CDSMP (Chronic Disease Self-Management Program) -lisenssiin, joka on käytössä maailmanlaajuisesti. Suomessa toimintaa on useissa kunnissa ja yhteistoiminta-alueilla. Vuoden vaihteessa lisenssin omistajuus siirtyi Suomen Kuntaliitolta Vassolle.

Arkeen Voimaa -ryhmässä käsitellään hyvinvoinnin osa-alueita ja harjoitellaan käyttämään erilaisia itsehoidon työkaluja avuksi arjen haasteisiin. Näitä voivat olla esimerkiksi yksinäisyys, työttömyys tai pitkäaikaissairaus, jotka kaikki voivat aiheuttaa samankaltaisia oireita. Arkeen Voimaa on valittu yhdeksi Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen kärkihankkeista. Valtakunnallisesti toimintaa koordinoi Riikka Haumo yhdessä nelihenkisen tiimin kanssa.

Tutustu toimintaan osoitteessa www.arkeenvoimaa.fi

Lisätietoja: riikka.haumo@turku.fi

Kategoriat
logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös