Siirry sisältöön

Kysely lastensuojelun johtaville viranhaltijoille

Etusivu » Blogi » Lastensuojelu » Kysely lastensuojelun johtaville viranhaltijoille

Hei lastensuojelun johtava viranhaltija!

Ohessa vastattavaksi STM:n toiveesta kansallinen kuntien/ kuntayhtymien lastensuojelun johtaville viranhaltijoille lähetettävä lyhyt webropol-kysely yhtenäisen tiedon keräämiseksi ja tilannekuvan muodostamiseksi tulevassa valtionavustushaussa.

STM on julkaissut hakuilmoituksen valtionavustuksesta lastensuojelun monialaiseksi kehittämiseksi vuosille 2020-2022. Hakuaika on 25.3.-1.6.2020.

Nyt haettavana olevan avustuksen tavoitteena on panostaa lasten ja nuorten yksilöllisiin tarpeisiin vastaamiseen monialaisesti yli hallinnonalarajojen. Erityisenä painopisteenä on taata lastensuojelun asiakkaana olevien lasten ja nuorten oikeus laadukkaaseen koulutukseen sekä yksilölliseen tukeen ja hoitoon varmistamalla systemaattinen yhteistoiminta lastensuojelun ja opetustoimen sekä mielenterveys- ja päihdepalvelujen kesken.

Hakuilmoituksen mukaisesti tämä lastensuojelun monialainen kehittämistyö organisoidaan viideksi alueelliseksi kehittämishankkeeksi yhteistoiminta-alueittain. Haettavan valtionavustuksen määrä on kansallisesti kokonaisuudessaan enintään 2 miljoonaa euroa per vuosi ja valtionavustus kattaa enintään 80% hankkeiden valtionavustukseen oikeuttavista kustannuksista. Sosiaalialan osaamiskeskusjohto on neuvotellut STM:n yhteyshenkilöiden kanssa hankevalmisteluiden käynnistämisestä. Hankevalmistelu on alkanut alueittain sosiaalialan osaamiskeskusten vetämänä.

Näkemyksesi on tärkeä, koska vastaukset vaikuttavat hankevalmisteluun ja suunnitelman luomiseen. Vastausaikaa on 27.4. saakka.

Vastaa nyt Webropol-kyselyyn!

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Sosiaalialan osaamiskeskukset

logo

Läntinen Pitkäkatu 21-23 E 4.krs, 20100 Turku
puh. 050 559 0700
etunimi.sukunimi [at] vasso.fi
www.vasso.fi
Y-tunnus: 1796674-1

VASSON UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi kuukausittaisen tietopaketin Varsinais-Suomen sosiaalihuollon tärkeimmistä keskusteluaiheista, tapahtumista ja uutisista.

Vieritä ylös